CLEAN – Bærekraftsmodul fra CoPro QMS

CLEAN-modulen i CoPro QMS er skreddersydd for å integrere bærekraft som en naturlig del av din bedrifts daglige drift – og resultatet er et verdifullt konkurransefortrinn. 

Med CLEAN får du et kraftfullt verktøy som samler, analyserer og rapporterer bærekraftsdata, slik at du enkelt kan møte de stadig strengere kravene til bærekraftsrapportering. Spesielt tilpasset små og mellomstore bedrifter (SMB), sikrer CLEAN profesjonell og effektiv rapportering i henhold til Nordic Sustainability Reporting Standard (NSRS), slik at du kan levere resultater med trygghet og presisjon. 

Hva gjør CLEAN? 

CLEAN hjelper bedrifter med å samle inn, analysere og rapportere bærekraftsdata, slik at de oppfyller kravene til bærekraftsrapportering. Modulen er spesielt tilpasset små og mellomstore bedrifter (SMB) og gir enkel rapportering i henhold til Nordic Sustainability Reporting Standard (NSRS). 

Konkurransefortrinn med CLEAN fra CoPro QMS

Fremgang og risikohåndtering 

Med CLEAN får dere ikke bare oppfylt kravene i NSRS-standarden – dere får også et kraftfullt verktøy for å vise frem bærekraftsutviklingen over tid. Med CoPro QMS kan dere sette ambisiøse mål og samtidig aktivt følge opp tiltakene som driver dere fremover. Dette gir dere en helhetlig tilnærming til bærekraftsarbeidet, hvor kontinuerlig forbedring og tydelig dokumentasjon av resultater blir en naturlig del av bedriftens hverdag. 

Proaktiv håndtering av klimarisiko og muligheter 

CLEAN gjør det enkelt å ligge i forkant. Systemet lar deg utvikle skreddersydde tiltak som styrker bedriftens evne til å tilpasse seg både klimarisiko og klimamuligheter. Med en dynamisk tilnærming til risikostyring kan du følge fremdrift i sanntid, og sikre at bedriften er godt rustet for fremtidens utfordringer – og klare til å gripe nye muligheter. 

Bærekraftsstandarder 

CLEAN er tilpasset NSRS og gjør det enkelt å rapportere både scope 1 (direkte utslipp) og scope 2 (indirekte utslipp fra energiforbruk). For scope 3 har vi en pågående vurdering sammen med 3 partsleverandør for å benytte verktøy som openLCA for datainnhenting og CLEAN som presentasjonslag. Vi har en løpende vurdering av scope 4. 

Rådgivning og tilpasning 

Vi tilbyr rådgivning for å gjøre bærekraftsrapporteringen enkel. CLEAN kan skreddersys for din bedrift, med tilleggselementer tilpasset dine behov, slik at dere får full kontroll over bærekraftsarbeidet. 

Gjør bærekraft til en naturlig del av hverdagen din – kontakt oss i dag for mer informasjon!